كرپ يا پنكيك با گوشت
مواد لازم :
شير. يك ليوان
آرد سفيد. ٨ ق غ
تخم مرغ. ٤ عدد
نمك ١ ق چ
زردچوبه. ١/٤ ق چ
مواد لازم براى داخل كرپ
گوشت چرخ كرده. ٣٠٠ گرم
پياز. يك عدد متوسط
نمك وفلفل و زردچوبه وادويه هاى دلخواه به ميزان لازم
رب گوجه فرنگى. ٢ ق غ
اب ليمو. ٣ ق غ
جعفرى خرد شده نصف پيمانه
@ashpazima
طرز تهيه:
ابتدا مايه گوشتى داخل كرپ را اماده كنيد براى اينكار پياز را با كمى روغن تفت دهيد گوشت چرخ كرده را اضافه كرده وخوب تفت دهيد تا رنگ گوشت كاملا تغيير كند .
نمك وفلفل وادويه ها ورب گوجه وابليمو را هم اضافه كنيد ودر اخر جعفرى خرد شده را اضافه كنيد واجازه دهيد اب اضافى گوشت جمع شود مايه را كنار گذاشته و دست به كار درست كردن كرپ شويد
در كاسه اى ارد را ريخته وشير را كم كم به آن اضافه كنيد وخوب هم بزنيد تا آرد گلوله نشود . تخم مرغها را داخل آن شكسته ونمك وزرد چوبه را هم اضافه كنيد ومايه را با چنگال ويا همزن بالونى خوب مخلوط كنيد .
تابه اى به قطر بيست سانت با جنس نچسب انتخاب كنيد ، تابه را روى حرارت كاملا داغ كنيد سپس با نصف قاشق روغن كف تابه را چرب كنيد .
به وسيله ملاقه مقدارى از مايه كرپ را در تابه بريزيد تابه را تكان دهيد تا مايه كاملا روى سطح تابه به طور يكنواخت پخش شود وقتى روى كرپ بسته شد وزير ان طلايى رنگ كرپ را روى يك سينى برگردانيد تا سمت طلايى ان رو قرار بگيرد مقدارى از مايه گوشتى روى ان قرار دهيد وكرپ را رول كنيد اين كار را ادامه دهيد تا تمام مايه كرپ ومواد گوشتى تمام شود .
سپس كرپهاى لوله شده را در تابه اى كه كمى روغن در ان ريخته ايد با ملايمت سرخ كنيد در حدى كه اطراف پنكيكها هم طلايى شود. پنكيكها را از وسط به دو قسمت تقسيم كنيد ودر ظرف سرو بچينيد