خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ و برنج سرخ شده چینییک غذای چینیِ خوشمزه با تنوع سبزیجات

    مواد لازم:😋

    برنج سفید           یک پیمانه

    سینه مرغ            2 عدد (350 گرم)

    نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم

    روغن گیاهی        2 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ              2 عدد

    پیازچه خرد شده    2 عدد

    سس سویا          2 قاشق غذاخوری

    شکر                  1/2 قاشق چایخوری

    آب مرغ              1/2 پیمانه

    لوبیا سبز خرد شده   یک پیمانه

    زنجفیل تازه پوست کنده خرد شده   یک قاشق چایخوری

    فلفل دلمه ای رنده شده   1/2 پیمانه (1 فلفل کوچک)

    روش تهیه: 

    🔅 برنج را می پزیم و کنار می گذاریم.

    🔅 سینه مرغ را می کوبیم تا نازک و دراز شوند. آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.

    🔅 یک قاشق غذاخوری روغن در یک تابه می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود ولی دود نکند. مرغ ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه داخل روغن داغ می پزیم و سپس آنها را از روغن خارج کرده و در یک بشقاب کنار می گذاریم.

    🔅 حرارت را ملایم می کنیم و 1 قاشق غذاخوری روغن در تابه می ریزیم و پس از اینکه روغن کمی داغ شد، تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم و کمی مخلوط می کنیم تا مانند املت شود و سفیده آن کمی بگیرد. زنجفیل و پیازچه را اضافه می کنیم و به مدت 1 دقیقه می گذاریم بپزد. برنج پخته شده و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم و برای مدت 2 دقیقه می پزیم.

    🔅 سس سویا، شکر و آب مرغ را با هم مخلوط می کنیم و مخلوط را به تابه اضافه می کنیم. لوبیا سبز و مرغ پحته شده را به مواد اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت 3 دقیقه بپزد و داغ شود. سپس آن را به سرعت سرو می کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان