چیکن پیکاتا
غذای خیلی خوشمزه از کشور فرانسه
مواد لازم:
شنیسل مرغ 2عدد
آب مرغ یک لیوان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل و آرد به مقدار لازم
آب لیموی تازه یک چهارم لیوان
کره مقداری
جعفری تازه مقداری
کیپر یک قاشق غذاخوری سر پر
❗️کیپر (caper) یک سبزی متداول خوش عطره در غذاهای مدیترانهای می باشد که کاربرد فراوانی در انواع غذاها، سالادها و ترشیجات دارد و به صورت ترشی و کنسرو شده به فروش میرسه.
روش تهیه:
🔅دو تا شنیسل مرغ رو با بیفتککوب به آرومی کوبیدم تا کمی نازکتر شن، بعد با چاقو هر شنیسل رو دو قسمت کردم. مقداری آرد رو با نمک و فلفل مخلوط کردم و تو بشقاب ریختم، تکههای مرغ رو تو آرد غلتوندم و بعد خوب تکون داده تا آردهای اضافیش بریزه.
🔅تو ماهیتابه کمی روغن زیتون ریختم و وقتی داغ شد یه مقدار کره بهش اضافه کردم و به محض اینکه کره آب شد مرغها رو چیدم تو ماهیتابه و دو طرفش رو خوب سرخ کردم.
🔅بعد مرغها رو برداشته و میگذاریم روی تخته و تو همون روغنی که ته ماهیتابه مونده بود یه لیوان آب مرغ ریخته و اجازه می دهیم برای چند دقیقه بجوشه و غلیظتر شه.
🔅بعد یک چهارم لیوان آب لیموی تازه، مقداری کره و یک قاشق غذاخوری سر پر کیپر و مقادیری جعفری خورد شده اضافه کرده و هم می زنیم و دوباره مرغها رو برمی گردونیم تو ماهیتابه و میگذاریم در حد دو سه دقیقه توی سس پیکاتا مزه دار بشه.
🔅بعد هم روشون برشهای لیمو و کمی جعفری تازه ریختم و چیکن پیکاتام آماده شد
.
نکته:به جای کيپر میتوانید از هر سبزی ديگريکه دوست داشتید در این غذا استفاده کنید،مثلا کلم بروکلي یا بروکسل