لقمه های پنیری
اگر به این فکر می کنید که میز غذاتون چطور شیک و متفاوت باشه؛ فینگرفودها بهترین گزینه هستند.
مواد لازم:
سيب زميني پخته و رنده شده 300 گرم
سينه و ران مرغ چرخ شده 160 گرم
پنير گودا رنده شده 50 گرم
پودر سير به مقدار لازم
نمك و فلفل سياه پودرشده به مقدار لازم
پنير پيتزا رنده شده 100 گرم
پودر سوخاري به مقدار لازم
روغن سرخ كردني به مقدار لازم
روش تهیه:
🔅در ظرفي، سيب زميني، مرغِ چرخ شده، پنير گودا، پودر سير، نمک و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند؛
🔅از مايه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در كفِ دست پهن و صاف کنيد، سپس مقداري پنير پيتزا در وسطِ آن قرار دهيد و آن را به شکل دلخواه فرم دهيد؛
🔅لقمه ها را در پودر سوخاري غلتانده و در تابه اي حاوي روغن داغ، سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. لقمه هاي پنيري را در ظرف موردنظر بچينيد و به دلخواه تزيين و سرو كنيد.