کشک و بادمجان لقمه ای.
با تزیین فوق العاده خشگل
بادمجان :5عدد
نعناع:قاشق غذاخوری
سیر:4حبه
پیاز:1عدد
گردو ریز شده نگین:یک پیمانه
کشک رقیق شده:1لیوان
نمک فلفل زردچوبه.:به مقدارلازم
طرز تهيه:
بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.ویاباگوشتکوب له می کنیم .پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم .
برای درست کردن گل ها خمیریوفکا آماده رادولایه روی هم گذاشته باقالب گردبرش می زنیم ودولایه راباهم داخل قالب کیک یزدی قرارمی دهیم اندازه دایره برش زده بایدکمی بزرگ ترازاندازه قالب کیک باشدتاداخل قالب چین بخورد وشکل گل شود2تا3دقیقه داخل فرمی گذاریم تانانهاطلایی شودو ازمواد بادمجان ریخته وبه دلخواه تزیین می کنیم. گلهاابتداتردوشکننده است وقتی مواد را ریختیم نرم می شود...