خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    قاطي_پلوي_لبناني




    مواد لازم براي 4-6 نفر

    4 پیمانه برنج
    6-4 عدد فیله مرغ
    3 عدد فلفل دلمه‌ای
    4 عدد گوجه‌فرنگی پوست کنده
    6 ق س پیاز سرخ شده
    1 ق م پودر هل
    1 ق م زیره سیاه نیم کوب
    1 ق م پودر کاری
    1 ق چ دارچین
    1 ق چ زردچوبه
    1 ق س فلفل سیاه
    3 ق م زعفران دم کرده
    2 عدد برگ بو
    به میزان لازم کره و روغن برای سرخ کردن
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش کرده ، کنار بگذارید.

    2. فیله‌های مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فیله‌ها را داخل آن سرخ کنید.

    3. در این میان در یک تابه دیگر مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز سرخ شده و گوجه‌فرنگی‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه ادویه‌جات را همراه فلفل دلمه‌ای و برگ بو اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود. در آخر زعفران را بیفزایید و به‌آرامی مواد را هم بزنید. فیله‌های سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید.

    4. نیمی از مواد حاصل را لابه‌لای برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و آن را دم کنید. بعد از آماده شدن، برنج را در ظرف موردنظرتان بکشید، بقیه مواد را هم روی آن بریزید و سپس سرو کنید.

    یه جور دیگه

    به‌جای آنکه فیله‌های مرغ را با مواد مخلوط کنید، می‌توانید آنها را جداگانه بعدازآنکه برنج را داخل ظرف موردنظرتان ریختید، روی برنج قرار دهید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان