۱۹:۴۴ ۱۳۹۴/۱۱/۵
خوراک لقمه ای گوشت و پنیر
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه
مواد اولیه : برای 8 نفر
ریحان (خشک شده) 1/4 قاشق چای خوری
پنیر پیتزا (رنده شده) 2 لیوان
خمیر (بربری) 2عدد
سس گوجه فلفلی 1 لیوان
گوشت چرخ کرده (یا ژامبون گوشت) 450 گرم
طرز تهیه:
در ابتدای کار فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید.
داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.
وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .
ظرف مناسبی را چرب کنید.
خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد.
گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید.
بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید.
خمیر را به 8قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید.
بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید.
ظرف را 15تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید...