خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورشت به..



    بهترین ها را در کانال آشپزی مدرن بیابید..🌹

    مواد لازم برای چهار نفر:
    گوشت بی استخوان بیش از نیم کیلو
    روغن پنج قاشق غذاخوری
    «به» یک کیلو
    پیاز به مقدار لازم
    شکر در صورت تمایل دو قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف فنجان
    رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
    زعفران آب گرفته یک قاشق مرباخوری
    نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
    هویج در صورت تمایل سه عدد



    ♨️طرز تهیه:
    🔅ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و با پیاز حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. سپس به مقدار کافی در قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم بپزد.
    🔅سپس «به» را پوست می کنیم و به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم، اگر دوست داشتید خورش شما هویج هم داشته باشد، هویج ها را خوب شسته و تکه تکه می کنیم، به یاد داشته باشید، «به» را هم باید مانند سیب زمینی خرد کرده و تفت دهیم، (کمی سرخ می کنیم) و سپس داخل گوشت می ریزیم.
    🔅پس از این مرحله شکر (اگر دوست داشتید)، آبلیمو، رب گوجه فرنگی و زعفران را به همراه نمک، فلفل و ادویه به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا ملایم بجوشد، باید دقت کنید خورش نباید زیاد جوش بخورد. که «به» و هویج آن له شود، چرا که شما قبلا «به» را تفت داده اید.

    ❗️خورش زمانی آماده است که بوی آن در بیاید، این خورش را، هم می توانید با نان میل فرمایید هم با برنج.



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان