۱۹:۴۵ ۱۳۹۴/۱۱/۵
کتلت قارچ
مواد لازم:
قارچ نیم کیلو
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۳عدد
آرد یا خمیر نان باگت نصف لیوان
سبزیجات معطر ۲ قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
روش تهیه:
🔅 ابتدا قارچ ها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید. می توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید.
🔅 پس از آن تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه کتلت، قدری آرد به آن اضافه کنید.
🔅 نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده اید. به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یک دست شود.
🔅 حالا روغن را در تابه ای روی حرارت داغ کنید. از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت ها سرخ شود,سپس روی دیگر کتلت ها را سرخ کنید.