کوفته ی مرجمک یا دال عدس
1پیمانه دال عدس با حدود 2لیوان اب و کمی نمک میزاریم تا خوب بپزه اخرای پخت نصف پیمانه بلغور گندم رو که از قبل خیس خورده بهش اضافه میکنیم و درش رو محکم میبیندیم و میذاریم با بخار داخل قابلمه نرم و پخته شه و هیچ آبی باقی نمونه, بعد از حرارت برداشته میذاریم خنک شه
در تابه ای پیاز رو تفت میدیم و کمی رب میریزیم و ادویه میزنیم که من فلفل و خیلی کم پودر زیره سبز ریختم, مخلوط رو به همراه جعفری و پیازچه ی خرد شده و ابلیموی تازه به دال عدسمون اضافه میکنیم و خوب ورز و مخلوط میکنیم, اندازه ی گردو برداشته و شکل میدهیم معمولا به شکلی که رد انگشتها بمونه, برا من که چسبناک بود مایه و میتونین از روغن زیتون و یکم اب برا نچسبیدن به دست کمک بگیرین , یه مدت بذارین داخل یخچال و همراه کاهو و سرد سرو میشه , روی کوفته ها هم میتونین یکم ابلیمو بپاشین