خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #میگو_و_قارچ_سوخاری

    شما می توانید میگو و قارچ سوخاری را با برنج هم سرو کنید.

    عصاره مرغ نصف فنجان
    سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
    زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری
    آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
    روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
    قارچ خرد شده ۲۲۰ گرم
    غلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرم
    میگو پاک شده ۴۵۰ گرم
    پیازچه خرد شده ۲ عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    برنج پخته برای سرو (اختیاری)

    در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

    یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید. ________________________________

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان