خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش آلو اسفناج

    گوشت گوسفند نیم کیلو

    اسفناج یک کیلو

    آلو برقانی ۱۵۰ گرم

    پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری

    آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    😋😋

    طرز تهیه

    گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم

    سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم

    اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم

    بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

    نکات:

    1)برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی شکر اضافه میکنند 

    2)استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند

     

    3)در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

     

    4)اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید. 

    5)اضافه کردن 4تا 5قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای ابلیمو میتوانید از 2تا3عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان