خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دلمه بادمجان

      مواد لازم

      بادمجان دلمه‌ای۵ ‏الی ۶ ‏عدد

    گوشت چرخ‌کرده300 گرم

    پیاز١ ‏عدد

    برنج٦ ‏پیمانه

    ‏لپه٦ ‏پیمانه

    گوجه‌فرنگی3 عدد

    رب گوجه‌فرنگی٢ ‏قاشق

    سبزی معطر یا سبزی کوفتهنصف پیمانه

    نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم

    طرز تهیه

    بادمجان دلمه‌ای ها را باید راه‌راه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز ‏کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه می‌توانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید. 

    1. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.

    2. پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.

    3. ‏سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمه‌های آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجان‌ها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا ‏خوب جا بیفتد. بادمجان‌های آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمه‌ها با شعله کم پخته شوند

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان