دلمه كلم
کلم پیچ١ عدد متوسط
برنج١ پیمانه
ترخان خشک١ پیمانه سر خالی
مغز گردوی چرخکرده١ پیمانه
ادویه تندنصف قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده٢۵٠ گرم
پیاز١ عدد
نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم
طرز تهیه
1. پیاز خلال کرده را سرخ نموده و گوشت چرخکرده را به آن بیفزایید تا سرخ شود.
2. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.
3. ادویه تند و نمک را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت میدهیم. برنج را جوشانده و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
4. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط گوشت و برنج بریزید و لایههای اطراف برگ را روی هم جمع کنید.
5. دلمههای پیچیده شده را روی هم در قابلمه مناسبی چیده و یک استکان آب به همراه کمی روغن به دلمهها بیفزایید.
6. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمهها بپزند.