خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دلمه کدو

     مواد لازم

    کدو5 الی 6 عدد

    گوشت چرخ کرده300 گرم

    پیاز1 عدد

    برنج6 پیمانه

    لپه6 پیمانه

    گوجه فرنگی3 عدد

    رب گوجه فرنگی2 قاشق

    سبزی معطر یا سبزی کوفتهنصف پیمانه

    نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم

    طرز تهیه

    1. ‏برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.

    2. پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.

    3. ‏سر کدوها را با کارد بریده و تخمه‌های آن را خارج سازید. سپس درون کدو را از مواد فوق پر کرده و درب کدوها را به درون کدو کمی فشار داده تا ‏خوب جا بیفتد. کدوهای آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمه‌ها با شعله کم پخته شوند. 

    نکته: کدوها را نباید پوست بگیرید تا وا نرود و مواد داخل کدو را نیز ‏کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان