کبه برنجی
.
یک غذای جنوبی وعربی که با برنج یا بلغور و گاهی با سیب زمینی درست میشه و داخلش یک مایه ی گوشتی خوشمزه پنهان شده😉
.
دستورهای مختلفی برای این غذا وجود داره که امتحانشون کردم و این مدل رو بیشتر میپسندم.
.
دو لیوان برنج رو بصورت کته ی نرم بدون روغن درست میکنم و میذارم خنک بشه.(میشه به کته زردچوبه زد که خیلی خوشرنگ میشه ولی من طعمشو دوس ندارم)
.
برای مایه گوشتی دو تا پیاز رو سرخ میکنم و یه مقدار گوشت چرخ شده بهش اضافه میکنم و تفت میدم نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه میزنم .
بعد کمی جعفری و گردوی خورد شده توش میریزم.
.
کشمش و خلال بادوم هم خوشمزه اش میکنه من جداگانه سرخ کردم و کنار غذا گذاشتم.
کته که خنک شد کمی ورزش میدم و به اندازه یه نارنگی برمیدارم و تو دستم پهن میکنم و فرم میدم .
همشون که آماده شدند دو تا تخم مرغ رو هم میزنم و کبه ها رو توش می غلطونم و توی روعن داغ سرخ میکنم.
.
همینجوری خیلی خوشمزه است ولی یه سس کنارش میذارم که زیادی خشک نباشه.
.
نکته ها:
- میشه بدون تخم مرغ هم سرخش کرد.
- میشه توی فر پخته بشه.
- میشه از گشنیز یا شوید استفاده بشه.
- میشه اصلا سبزی رو حذف کرد.
- میشه یک سیب زمینی پخته کوچولو و یک تخم مرغ خام رو با برنج ورز داد.که خمیر نرمتری داشته باشیم.
-برای رفع چسبندگی کته موقع فرم دادن کبه باید دست رو خیس کرد.
- برای سس دو قاشق رب رو توی روغن3 تفت میدم و مزه دارش میکنم و یک لیوان آب و کمی آبلیمو میریزم و میذارم یک ربع ملایم بجوشه .
- با دو لیوان برنج حدود ده عدد کبه متوسط خواهید داشت.