خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    گراتین غذای دریایی

    •    تعداد: 7 نفر

    •    زمان تهیه: 10 دقیقه

    •    زمان پخت: 60 دقیقه

    مواد لازم

    •    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    •    یک عدد تره فرنگی خرد شده

    •    یک ساقه کرفس خرد شده

    •    5 حبه سیر رنده شده

    •    یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    •    دو پیمانه آب

    •    یک قوطی کنسرو پوره گوجه‌فرنگی

    •    یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

    •    دو پیمانه آب داغ

    •    دو عدد قرص عصاره مرغ

    •    یک قاشق چایخوری پودر آویشن

    •    نصف پیمانه خامه

    •    4 قاشق غذاخوری شوید تازه  خرد شده

    •    3 پیمانه پاستا پنه

    •    300 گرم میگو

    •    300 گرم فیله سالمون

    •    200 گرم پنیر موزارلا رنده شده یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

    طرز تهیه

    1.    فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 

    2.    در تابه بزرگ، روغن زیتون را داغ کنید. تره فرنگی و کرفس را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سیر و رب گوجه‌فرنگی را بیفزایید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. 

    3.    آب داغ را اضافه کنید. عصاره مرغ، پوره گوجه‌فرنگی و آویشن را بیفزایید و روی حرارت ملایم 15 دقیقه بگذارید نیم‌جوش باشد. 

    4.    خامه و شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 

    5.    پنه پخته نشده را درون پیرکس مستطیلی قرار دهید. میگو، فیله سالمون، سس خامه و پنیر موزارلا را بیفزایید. آنها را خوب هم بزنید تا سس کاملا روی پاستا را بپوشاند. 

    6.    پنیر پارمسان را روی همه آنها بریزید و به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید تا پاستا پخته و نرم و سطح غذا طلایی شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان