براونی کدو تنبل
برای 12 عدد براونی
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : نیم ساعت
مواد لازم براونی کدو تنبل
شکلات رنده شده
115 گرم
کره مکعبی خرد شده
سه چهارم فنجان
شکر
1 و یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ
3 عدد
عصاره وانیل
1 ق چ
نمک
یک چهارم ق چ
آرد
1 فنجان
مواد لازم پوره کدو تنبل
پنیر خامه ای نرم
115 گرم
پوره کدو تنبل
نصف فنجان
شکر
یک چهارم فنجان
ادویه پای کدو تنبل
1 و نیم ق چ
عصاره وانیل
نصف ق چ
گاناش
شکلات رنده شده
115 گرم
خامه
نصف فنجان
ادویه پای کدو: 3 ق غ دارچین + 2 ق غ زنجبیل +2 ق غ جوز هندی + نصف ق چ فلفل چیلی + نصف ق چ میخک
طرز تهیه : .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
سینی فر 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید .
کره و شکلات را روی حرارت بخار آب بگذارید تا ذوب شود .
کمی که از حرارت افتاد ، شکر ، تخم مرغ ، وانیل و نمک را اضافه کرده مخلوط نمایید آرد را کم کم اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود .
مواد پوره کدو تنبل را با هم مخلوط نموده در غذاساز بریزید تا یکدست شود و کناری بگذارید .
سه چهارم از خمیر را کف سینی ریخته صاف کنید . ترکیب پوره کدو تنبل را قاشق قاشق و جدا از هم روی خمیر شکلاتی بریزید .
با قاشق بین پوره ها را با باقیمانده ی خمیر شکلاتی پر کنید و با یک چاقو یا خلال دندان در جهت های مختلف روی خمیر بکشید تا پوره و خمیر شکلاتی کمی در هم بروند و روی نانتان طرحدار شود .
براونی را به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .
بعد ازینکه کاملا خنک شد برای تهیه گاناش روی آن خامه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ولی به جوش نیاید سپس روی شکلات ها ریخته و بگذارید 3 دقیقه بماند و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده یکدست شود و روی براونی را با گاناش شکلاتی بپوشانید و برش بزنید .