میگو سوخاری به روش فرانسوی
تخم مرغ 1 عدد . میگو 1 کیلو . آبلیمو 3 قاشق غذاخوری . سیر 5 حبه
آرد سفید 1 لیوان . آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده 1 لیوان . روغن . نمک . فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای بریزید ، ابلیمو را با سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.
ارد سفید و ارد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید ، تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.
پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، انها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب در کمی ارد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله اخر در ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.
میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی وسس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات و … سرو کنید