چلو مکزیکی :برنج=5 پیمانه
نمک=4 قاشق چایخوری
پیاز=1 عدد
سیر=2 حبه
فلفل دلمه=2 عدد
روغن مایع=نصف لیوان
مرغ پخته شده=750 گرم
قارچ=250 گرم
نمک و فلفل=به میزان لازم
زعفران=1 قاشق چایخوری
کره=100 گرم
نعناء و جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری: برنج را از قبل خیس کرده ( از شب قبل یا حداقل از 4 ساعت قبل), پیاز و سیر را خرد می کنیم و جداگانه تفت می دهیم, فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنیم و نخود فرنگی،نعنا و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنیم و می ��ذاریم کاملا آب آن تبخیر شود و برنج را آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ریخته مقداری برنج در قابلمه ریخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ریزیم این کار را تکرار کرده تا مواد به پایان برسد و می گذاریم روی حرارت به مدت 1ساعت دم بکشد.( اگر این پلو را در فر خواستیم تهیه کنیم در درجه 175 سانتی گراد به مدت یکساعت و نیم قرار می دهیم.)