خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پیتزا ویکتوریا

    پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم

     

    خمیر پیتزا

    روش اول

    آرد ۳ پیمانه

    آب: یک ونیم پیمانه

    شیر: نصف یمانه

    مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

    نمک : یک قاشق مربا خوری

    شکر : یک چهارم پیمانه

    روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

    آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

    روش دوم

    آرد سفید 2 لیوان

    خمیر مایه فوری 1 ق غ

    شکر 1 ق غ

    شیر 4/3لیوان

    روغن مایع 4/1 لیوان

    نمک 2/1 ق چ

    مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

    روش سوم ( این خمیر ُ خمیر جادوئی دریا جون هست از ژاپن )

    ۱۵۰ گرم ..آرد

    کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

    بکینگ پودر ۱۰گرم

    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

    ماست زده شده ۸۰گرم

    شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************

    ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم

    بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

    شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

    ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم

    نمک هم که معلوم بود

    :************************************************* *****************

    طرز تهیه

    اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

    ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

    ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم

    روش چهارم ( روش ایتالیائی)

    1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.

    2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.

    3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.

    4) نمک: 1 پنس.

    5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.

    6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

    طرز تهیه نان پیتزا:

    همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

    پیتزا ویکتوریا

    مواد لازم برای دونفر

    پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

    ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

    سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

    ژامبون مرغ : 200 گرم

    قارچ : 200 گرم

    فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

    پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

    کره: 10 گرم

    طرز تهیه

    خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان