خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پاستا با سس ریحان و گوجه فرنگی

    یه پاستای اوریجینال ایتالیائی برای شما

    یه پاستای گیاهی و خوشمزه با اصلیت ایتالیائی

    موادلازم

    پاستا: ۵۰۰ گرم

    گوجه فرنگی : ۶ عدد

    ریحان تازه خرد شده : نصف لیوان

    سیر خرد شده : ۳ حبه

    فلفل سبز تند : ۲ عدد

    پنبر پارمزان: ۲۰۰ گرم

    نمک و روغن : مقداری

    طرز تهیه

    پاستا رو آبکش کنید

    گوجه فرنگی رو میکس کرده و کاملا پوره کنید

    فلفل رو حلقه حلقه کنید و به همراه سیر تو روغن تفت بدید بعد ریحان رو افزوده و کمی تفت بدید در انتها پوره گوجه و نمک رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید سس جوشیده و کاملا غلیظ بشه

    پاستا رو به سس اضافه کرده خوب مخلوط کنید ، درظرفی لایه لایه پاستا و پنبیر پارمیزان رو بریزید

    بعد حدود ۱۵ دقیقه تو فر قرار داده و سپس سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان