خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آكاراجه برزيلى 

    مـواد لازم (برای ۴ نفر):

    میگو: ۲۵۰گرم   

    لوبیای چشم‌بلبلی پخته: یک و یک‌سوم لیوان   

    پیاز متوسط: یک عدد  

    سیر: ۱۰ حبه   

    فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲لیوان          

    آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن ذرت: یک قاشق غذاخوری   

    نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم   

    طـرز تـهـیـه:ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.

    یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان