کاسه گوشتی.
کاسه گوشتی
اول گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده که آبشو گرفتیم و یکعدد تخم مرغ و نمک و زرد چوبه و فلفل و دارچین و پودر سیر و دو قاشق آرد سوخاری و کمی سبزیجات معطر مثل ترخون یا مرزه یا ریحان خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم که حالت چسبندگی پیدا کنه بعد بمدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم و داخل قالبهای مافین ،شکل کاسه کوچیک درمیاریم و بمدت 15 دقیقه داخل فر 180 درجه میزاریم بعد داخلشو میتونید با هر چیزی پر کنید من با قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای و سوسیس پر کردم بعد روشو پنیر پیتزا میریزیم و باز داخل فر میزاریم تا پنیر آب بشه . میتونید با کره و آبلیمو و رب گوجه و ادویه یه سس خوشمزه درست کنید و در کنارش نوش جان کنید.