املت قارچ و سبزی
مواد لازم
تخممرغ زرده و سفیده جدا كرده 4 عدد
نمك یكچهارم قاشق غذاخوری
شیر كم چرب 2 قاشق غذاخوری
پنیر فتای رنده كرده 40 گرم
فلفل سیاه یكچهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی 100 گرم
كدو سبز خرد كرده 50 گرم
قارچ ورقهای خرد كرده 50 گرم
آبلیموی تازه به میزان مورد نیاز
روش تهیه
سفیدههای تخممرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخممرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اكنون پوره گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.