ژیگو
من معمولا ژیگو رو با مغز رون گوساله درست میکنم ولی با راسته هم عالی میشه. ابعاد گوشت معمولا به قطر ده تا پانزده سانته و طولش بستگی به تعداد نفرات داره. اون هم از بیست سانت میتونه باشه به بالا. توجه داشته باشین که وقتی سرخ میشه کوچکتر میشه با نوک چاقو سوراخهایی در گوشت ایجاد میکنیم و سیر رو که خلال کردیم درون این سوراخها فرو میکنیم هر چی سیرش بیشتر خوشمزه تر با سرنگ هم کره اب شده در چند جای گوشت تزریق میکنیم بعد گوشت رو با نخ میبندیم سپس همه طرفش را در قابلمه با کره تفت میدیم و یه استکان اب به قابلمه اضافه کرده و درش را میگذاریم. معمولا سه تا چهار ساعت پختش طول میکشه. مرتب سر بزنید اگه ابش کم شد دوباره نصف استکان اب اضافه کنید. به هیچ وجه از اول اب زیاد نریزید چون طعم خوبی پیدا نمیکنه. بعد از پخت بذارید کامل خنک بشه یعنی یخ کنه. حتی داخل گوشت بعد با یک چاقوی تیز مثل کالباس برش بدید. من معمولا دور چینش رو قارچ و هویج و نخود فرنگی میدم.