خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسنک ذرت 

    شاغلید؟ وقت شام درست کردن ندارید؟ پس این اسنک را امتحان کنید!
    اگر از خوردن گوشت و مرغ خسته شده‌اید، این مدل اسنک را امتحان کنید. 

    مواد لازم:
    1 پیمانه دانه ذرت پخته شده
    1 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
    1 ق س گردوی پودر شده
    2 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
    6 عدد نان تست

    طرز تهیه:
    1-‌ می‌توانید ذرت را خودتان آماده کنید؛ به این صورت که دو عدد بلال را دان کرده و دانه‌های آنها را بخارپز کنید، دانه‌ها را در توری فلزی ریخته در قابلمه‌ای مقدار کمی آب ریخته، توری را در آن بگذارید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دانه‌ها بپزند.
    2-‌ فلفل دلمه‌ای‌ را شسته، تخم‌های آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفل‌های رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.
    3-‌ ذرت‌های بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسه‌ای ریخته با فلفل‌های رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید.
    4-‌ دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا لایه‌های نان تست را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایه‌ای که آماده کرده‌اید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایه‌های دوم نان تست را روی مواد قرار دهید.
    در دستگاه را ببندید و صبر کنید تا ساندویچ‌هایتان برشته شده و پنیر لابه‌لای نان‌ها آب شود.
    این ساندویچ‌ها را می‌توانید با سس گوجه‌فرنگی یا سس خردل به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

    یه جور دیگه:
    به جای پخت دانه‌های ذرت، از دانه ذرت کنسروی هم می‌توانید استفاده کنید. 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان