پيش غذا كاسه هاي ترد گوشت قارچ
مواد لازم براي تهيه كاسه هاي ترد :
تخم مرغ ١ عدد
كره نرم ٥٠ گرم
روغن يك چهارم پيمانه
ماست ١ قاشق سوپخوري پر
رازيانه يا سياه دانه ١ قاشق چايخوري
فلفل قرمز پولكي ١ قاشق چايخوري
پودر آويشن ١ قاشق چايخوري
نمك نصف قاشق چايخوري
آرد به مقدار لازم (حدود دو پيمانه)
طرز تهيه:
تمام مواد خمير به جز آرد را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد تا كره كمي باز شود و مواد يكدست شود. سپس آرد را به تدريج اضافه كرده و ورز دهيد تا خميري به دست آيد كه به دست نمي چسبد. خمير را بين دو لايه كيسه فريزر به ضخامت دو تا سه ميليمتر باز كرده و با كاتر گر برش بزنيد. قالب هاي فلزي كيك يزدي را بصورت وارونه در سيني فر بچينيد و خمير هاي قالب زده را روي آنها انداخته و شكل بدهيد و به مدت ٣٠ دقيقه در فر گرم شده با دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد بپزيد. سپس از فر خارج كرده و مي گذاريم تا كاملاً خنك شود.
براي توي كاسه ها هم مي تونيد از هر مواد دلخواهي استفاده كنيد . من از گوشت و قارچ و پنير پارمسان استفاده كردم .