پيش غذا دست پيچ مرغ و حمص
مواد لازم براى مرغ:
سينه ى مرغ بدون استخوان
پياز يك عدد
نمك و زردچه و فلفل كمى
مواد لازم براى حمص:
نخود پخته دو پيمانه
ارده ٤ ق غ
ماست چكيده ٢ق غ
سير دو حبه
ابليمو دو ق غ
روغن زيتون نصف پيمانه
نان پيتا يك بسته
طرز تهيه:
مرغ ها را به صورت مربع هاى كوچك برش داده و با پياز و نمك و زردچوبه و فلفل تفت دهيد .
براى تهيه ى حمص
نخود ها را با باقى مواد در ميكسر ريخته خوب نرم شود. يك لايه نان پيتا را باز كرده كمى حمص روى نان بماليد، مرغ را روى ان بريزيد، برگ هاى كاهو(يا كاسنى) را گذاشته و نان را بپيچيد. انرا از وسط به صورت اريب برش دهيد و در ظرف بچينيد.
اين دست پيچ ها بهتر است گرم سرو شود.