پيش غذا اسپرينگ رول ويتنامى با سس بادام زمينى
مواد لازم
ورقه برنجى. ٦ عدد
ميگو. ١٨ عدد
كاهو با برگ كاسنى. يك دسته كوچك
نعنا. ١٨ برگ كوچك
هويج. ٢ عدد كوچك
فلفل دلمه اى قرمز. ٢ عدد كوچك
طرز تهيه:
ابتدا هويج ها را نوارى نازك برش بدهيد، همچنين فلفل دلمه ها را برش بزنيد و كمى اب پز يا بخار پز كنيد؛ ميگو ها را با كمى نمك و فلفل و زردچوبه و روغن كم، تفت دهيد.
مواد ميانى را اماده بگذاريد.
يك ظرف اب گرم بگذاريد، ورقه هاى برنج را يكى يكى در ان قرار دهيد تا نرم شود، مراقب باشيد با احتياط از اب بيرون بياويد تا پاره نشوند.
در ميان ورقه سه برگ نعنا با فاصله كم بگذاريد؛ بين ان ٣ عدد ميگو قرار دهيد
پايين تر برگ كاهو يا كاسنى را قرار دهيد و داخل ان دو نوار هويج و دو فلفل دامه بگذاريد. ابتدا دو سر ورقه برنج را تا بزنيد، سپس انرا به ارامى و محكم رول كنيد.