💠 قارچ پر شده با مرغ سرخ شده
👈 مواد لازم:
🔸 یک کیلو قارچ بزرگ دلمه ای
🔸 نمک
🔸 روغن زیتون
👈 مواد لازم گوشت سرخ شده:
🔸 300 گرم گوشت مرغ ریز خرد شده
🔸 یک عدد پیاز معمولی
🔸 یک حبه سیر
🔸 یک عدد فلفل سبز بزرگ
🔸 یک عدد کاپیا ( فلفل قرمز بزرگ)
🔸 دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔸 نصف لیوان آب گرم
🔸 نمک
🔸 فلفل سیاه
🔸 پنیر پیتزای رنده شده برای روی قارچ
🌟 طرز تهیه:
1⃣ پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و نیز فلفل ها را از طول به دو نیم کنید و تخم هایش را درآورده و نگینی خرد کنید.
2⃣ در تابه ای دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و داغ کنید و پیاز و سیر را در ان ریخته و یک دقیقه تفت دهید؛ حال مرغ های ریز را نیز اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر همه مواد را باهم تفت دهید.
3⃣ حال آب گرم و نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و هم زده دربش را گذاشته و 7 الی 8 بپزید.وقتی مرغ ها پخت؛ درب تابه را برداشته و در شعله متوسط اجازه دهید تا آب باقی مانده نیز بخار شود سپس از روی اجاق بردارید.
4⃣ قارچ ها را خوب شسته و پوست رویی اش را بردارید و در سینی فر بچینید و دو قاشق روغن زیتون موجود را بررویشان ریخته و خیلی کم نمک بپاشید و در فر 200 درجه که از قبل داغ کرده اید بگذارید تا 5 الی 6 دقیقه کبابی شوند.
5⃣ قارچ ها را از درآورده و مرغ های سرخ شده را درونشان بگذارید و بر روی آن نیز پنیر پیتزا پاشیده و دوباره در فر قرار دهید و تا طلایی شدن پنیر پیتزا ها بپزید.