خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۲۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    💠 قارچ پر شده با مرغ سرخ شده



    👈 مواد لازم:

    🔸 یک کیلو قارچ بزرگ دلمه ای
    🔸 نمک
    🔸 روغن زیتون

    👈 مواد لازم گوشت سرخ شده:

    🔸 300 گرم گوشت مرغ ریز خرد شده
    🔸 یک عدد پیاز معمولی
    🔸 یک حبه سیر
    🔸 یک عدد فلفل سبز بزرگ
    🔸 یک عدد کاپیا ( فلفل قرمز بزرگ)
    🔸 دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    🔸 نصف لیوان آب گرم
    🔸 نمک
    🔸 فلفل سیاه
    🔸 پنیر پیتزای رنده شده برای روی قارچ


    🌟 طرز تهیه:

    1⃣ پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و نیز فلفل ها را از طول به دو نیم کنید و تخم هایش را درآورده و نگینی خرد کنید.
    2⃣ در تابه ای دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و داغ کنید و پیاز و سیر را در ان ریخته و یک دقیقه تفت دهید؛ حال مرغ های ریز را نیز اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر همه مواد را باهم تفت دهید.
    3⃣ حال آب گرم و نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و هم زده دربش را گذاشته و 7 الی 8 بپزید.وقتی مرغ ها پخت؛ درب تابه را برداشته و در شعله متوسط اجازه دهید تا آب باقی مانده نیز بخار شود سپس از روی اجاق بردارید.
    4⃣ قارچ ها را خوب شسته و پوست رویی اش را بردارید و در سینی فر بچینید و دو قاشق روغن زیتون موجود را بررویشان ریخته و خیلی کم نمک بپاشید و در فر 200 درجه که از قبل داغ کرده اید بگذارید تا 5 الی 6 دقیقه کبابی شوند.
    5⃣ قارچ ها را از درآورده و مرغ های سرخ شده را درونشان بگذارید و بر روی آن نیز پنیر پیتزا پاشیده و دوباره در فر قرار دهید و تا طلایی شدن پنیر پیتزا ها بپزید.



    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۴   ۲۱:۰۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان