خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.88M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۲:۲۳ ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
طعم خاص سالاد روسی
مواد لازم ژامبون مرغ: نیم کیلوگرم
سینه مرغ: یک عدد کامل
هویج: سه عدد بزرگ پختهشده
سیبزمینی استانبولی: 10 عدد پخته شده
نخود فرنگی: یک قوطی کنسرو
ذرت: یک قوطی کنسرو
ترب سفید: یک عدد بزرگ
خیارشور: به مقدار دلخواه
زیتون: به مقدار دلخواه
مواد لازم چاشنی سالاد
مایونز: پنج قاشق غذاخوری
لیموترش تازه: یک عدد
خامه: یک بسته کوچک
ترخون: یک فنجان خردشده
مواد لازم برای تهیه ملحقات دیگر
گاناچه ( 114 گرم شکلات با شیرینی متوسط، نصف پیمانه خامه)
کرم تزئین (یک و نیم پیمانه تافی آب کرده، دو بسته تافی آب نشده)
روش تهیه
1. ابتدا سیبزمینی استانبولی، سینه مرغ و هویج را جداگانه بپزید. بعد از اینکه همه این مواد کاملا خنک شد آنها را به شکل مکعبی ببرید.
سپس خیارشور و ترب را نیز به همان شکل مربعی ببرید. مواد را مخلوط کرده و نخودفرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید.
سالاد را داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا نوبت آماده کردن سس سالاد است.
نکته1: میتوانید کالباس و هویج را از سالاد حذف کنید. به این ترتیب رنگ سالاد شما تغییر کرده و بیشتر سبز- سفید میشود.
نکته 2: زیتون را هم میتوانید کنار سالاد بگذارید تا اگر کسی دوست داشت به سالادش اضافه کند چراکه بعضیها طعم زیتون را دوست ندارند.
روش تهیه سس سالاد
مایونز و خامه را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی بهدست بیاید. آبلیمو را با ترخون مخلوط کرده و به مایونز و خامه اضافه کنید. حالا سالاد را از یخچال درآورده و آن را با سس خوب مخلوط کنید. دوباره سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.
نکته 1: طعم اصلی این سالاد ترشمزه نیست بنابراین میتوانید لیموترش را از سس حذف کنید
.نکته 2: اگر دوست ندارید کالری سالادتان بالا برود، میتوانید خامه یا سس را حذف کرده و فقط یکی از آنها را مصرف کنید
نکته 3: میتوانید سس را هم به سالاد اضافه نکنید و هر شخص بسته به میزان علاقهاش به سالاد سس اضافه کند.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات