اشترودل
مواد خمیر اشترودل:
آرد 2 لیوان
شیر ولرم 1/2 لیوان
روغن 10 ق غ
بکینگ پودر 2 ق غ سرصاف
نمک کمی
مواد داخل اشترودل
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد درشت
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه 1 ق س
سس کچاپ 1 ق س
سوسیس در صورت دلخواه
نمک
فلفل
دارچین
آویشن
طرز تهیه:
پیاز رو تفت میدیم سپس گوشت چرخ کرده رو میریزیم و تفت میدیم بترتیب فلفل دلمه و رب گوجه و کچاپ و ادویه جات رو اضافه میکنیم.
و اما خمیر اشترودل :
شیر ولرم و روغن و نمک رو داخل آرد و بکینگ پودر الک شده میریزیم و همه را مخلوط کرده و خمیری نرم بدست میاد.
خمیر را بصورت مستطیل / بیضی
پهن کرده و از طرفین نوارهای باریکی رو برش می زنیم که البته یک سوم وسط خمیر باید صاف بمونه که مواد رو روش بریزیم و نوارها را روی هم آورده تا شکل اشترودل بشه.
در فر که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 20 میگذاریم تا خمیر پخته شود.
نکته:
میشه روی اشترودلها سیاه دونه یا کنجد بریزیم که من نریختم تا شبیه بازاری بشه.