خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1.88M
شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۰۹:۲۹ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
ﺷﮑﻢ ﭘﺎﺭﻩ .
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ .
ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ 5ﻋﺪﺩ ﮐﻮﭼﮏ ﭘﯿﺎﺯ 1 ﻋﺪﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﻟﭙﻪ ﺁﺏ ﭘﺰ ﺷﺪﻩ 1ﻓﻨﺠﺎﻥ ﮔﻮﺷﺖ
ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ 3 ﭘﯿﺎﻟﻪ .ﻧﻤﮏ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ
ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ 4 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ .
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ .
ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻭ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﻭ ﺗﻮﯼ ﭘﯿﺎﺯ ﺗﻔﺖ ﺑﺪﯾﺪ ﺑﻌﺪ ﻟﭙﻪ ﻭ 3ﻕ
ﻍ ﺧﻮﺭﯼ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻭﺍﺩﻭﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﮔﻔﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ 5
ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ ﺑﭙﺰﻥ ﻭﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻧﮓ ﻭﻃﻌﻤﺸﻮ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺪﻩ . ﺑﻌﺪ
ﺍﺟﺎﻕ ﺭﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ . ﺣﺎﻻ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﯾﮏ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﻭ
ﺭﻭﯼ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺷﮑﺎﻑ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ
ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺸﻮﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺗﺨﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻠﺶ ﭘﺎﮎ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪﺍﺯ
ﺧﺸﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﻏﻦ ﺳﺮﺧﺸﻮﻥ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪﺗﻮﯼ ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ
ﮔﻮﺷﺘﯽ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ ﺷﮑﺎﻑ ﺑﻪ ﻃﺮﻑ ﺑﺎﻻ
ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻧﺮﯾﺰﻩ ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ ﺑﺮﯾﺰﻩ ﺩﻭﺭ ﺗﺎ ﺩﻭﺭ
ﺑﺎﺩﻧﺠﺎﻥ ﻧﺦ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺩﺭﺁﺏ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ 1.5 ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺑﺎﺯ ﮐﻨﯿﺪ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﮐﻤﯽ ﻧﻤﮏ
ﻭ2ﻕ ﻍ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺭﻭﺑﺰﺍﺭﯾﺪ . ﻭﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﮐﻢ
ﺑﺠﻮﺷﻪ ﻭﺁﺑﺸﻮ ﺑﮑﺸﻪ ﻭﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﯼ 1ﻓﻨﺠﺎﻥ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺑﺶ ﻣﻮﻧﺪ ﺍﺟﺎﻕ ﺭﻭ
ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ .( ﺍﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ﺑﻪ
ﺟﺎﯼ ﻟﭙﻪ ﺍﺯ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﯾﺰ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ )
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات