کوفته کشکی
دستپخت پنی
گوشت چرخ کرده:200گرم
برنج نیم دانه:1پیمانه
نعناع خشک:4قاشق غ خ
نمک و فلفل و زردچوبه
کشک :250گرم
سبزی کوفته
طرز تهیه:
برنج را نیم پز میکنیم ودر آبکش ریخته تا آب آن خارج بشه ،میتوانیم از برنج خام و خیس خورده هم استفاده کرد ولی اصلا نباید آب داشته باشد
پیاز رو رنده کرده و آب آن را میگیریم و با گوشت و زردچوبه و و برنج و سبزی کوفته حسابی ورز میدهیم اگر انسجام نداشت میشود از 1عدد تخم مرغ هم استفاده کرد ولی من استفاده نکردم بعد کوفته ها را درست کرده کنار میذاریم.
در قابلمه پیاز را سرخ کرده کمی زردچوبه میزنیم بعد نعناع را میریزیم یه تفت کوچیک و کشک رو رقیق کرده و در قابلمه میریزیم میزان کشک رو به دلخواه میتونیم تغییر بدیم وقتی آب و کشک جوش اومد ،کوفته ها رو تو قابلمه میندازیم.
نکته:حتما باید آب و کشک جوش بیاد بعد کوفته ها رو بندازیم آب باید روی کوفته ها رو بگیره و در آخر همه ی آب تبخیر نشه
هر کسی غذاهای کشکی رو دوست داشته باشه حتما این غذا رو میپسنده