کلوچه گوشتی
مواد لازم:
ارد سيصد و پنجاه گرم
شير ولرم يك ليوان
خمير مايه دو قاشق مربا خوری
شكر يك قاشق مربا خوری
كره ۳۰ گرم
نمك يك دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا خمير مايه و شكر را به شير ولرم اضافه مي كنيم مي گذاريم تا خمير مايه عمل ايد ، كره ونمک را اضافه مي كنيم سپس نيمي از ارد الك شده را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم ,بقيه ارد را به تدريج اضافه مي كنيم اگر خمير به دست نچسبيد. بقيه ارد را اضافه نمي كنيم و خمير را با دست ورز مي دهيم در صورت نياز ارد اضافه مي كنيم تا خمير يكدست و نرمي بدست ايد و به دست نچسبد خمير را ده دقيقه استراحت مي دهيم ،روي سطح ارد پاشي شده خمير را قطر سه الي چهار ميلي متر باز مي كنيم و قالب گرد مي زنيم و روي خمير اول سس فلفل و بعد مواد مياني به دلخواه قرار مي دهيم ...که من در اینجا سینه مرغ نگینی خرد و سرخ شده با پیازداغ و فلفل دلمه و قارچ و نخود فرنگی گذاشتم که خوشمزه شد.و براي قسمت رو به دلخواه روي خمير طرح مي زنيم و روي مواد قرار مي دهيم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران مي زنيم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت نيم ساعت قرار مي دهيم .