نان خرمایی با یوفکا
مناسب برای :
2 - 3 نفر
زمان آماده سازی مواد :
15 دقیقه
زمان پخت :
25 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مثلثی : 6 ورق
خرما : 15 - 18 عدد
گردو خرد شده : 100 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
کره ذوب شده : به میزان کافی
زیره : برای تزیین روی خمیر
روش تهیه :
1 هسته های خرما را گرفته و خرما را با چنگال له می کنیم .
2 خمیر مثلثی را پهن کرده و با قلم مو سطح آن را به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا خمیر کمی مرطوب شود .
3 خرما را در قسمت بالایی خمیر به صورت نوار پهن کرده ، سپس مغز گردو را روی خرماها پاشیده و خمیر را از انتها رول می کنیم .
4 رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را زرده تخم مرغ مالیده و کنجدها را روی خمیر می پاشیم .
5 سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 15 تا 25 دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .