خانه
1.91M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19961 |39378 پست

    بورک شکلاتی با یوفکا

    مناسب برای: 5-6 نفر

    زمان آماده سازی مواد : 30 دقیقه

    زمان پخت :

    20 - 25 دقیقه

    مواد لازم :

    خمیر یوفکا مستطیلی : یک بسته

    شکلات تخته ای : 200 گرم

    پسته : 100 گرم

    عسل : 3 تا 4 قاشق غذاخوری

    کره ذوب شده : به میزان کافی

    پودر قند : برای تزیین

    روش تهیه :

    1 شکلات را در ظرف مناسبی ریخته و آن را با حرارت غیرمستقیم ( توسط بخار آب ) ذوب می کنیم ، سپس عسل و پسته را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم . 

    2 خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا لایه های خمیر کاملا از هم باز شوند . یک لایه از خمیر را برداشته و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر کاملا مرطوب شود . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل مرطوب می کنیم .

    3 مقداری از مخلوط شکلاتی داخل خمیر میریزیم . 

    4 دو طرف خمیر را به داخل تا می کنیم . 

    5 خمیر های آماده را به صورت رول می پیچیم . 

    6 رول های آماده را در سینی فر قرار داه و روی آن را کره ذوب شده می مالیم . سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار داده ، تا سطح خمیر طلایی شود .

    7 پس از آماده شدن سطح رول ها را با پودر قند تزیین می کنیم . 

    8 نکته : در این دستور می توانید پس از رول کردن خمیرها ، آنها را در روغن سرخ کنید . 

    دوستان گلم توجه داشته باشید که از این بورک شکلاتی میتوانید به عنوان یک شیرینی خوشمزه هم استفاده کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2026 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان