#گراتن_مرغ_سبزیجات
گراتن مرغ وسبزیجات
مواد لازم:
سینه مرغ....خلالی خورد شده
فلفل دلمه....خلالی یا نگینی شده
قارچ.....ورقه ورقه خورد شده
بادمجون....حلقه حلقه خورد شده
پیاز متوسط....نگینی خورد شده
نمک,فلفل,آویشن....به مقدار لازم
نان تست
پنیر پیتزا
🍴مواد لازم برای سس بشامل🍴
کره...20گرم
شیر....1پیمانه
آرد ....1/5ق غ
طرز تهیه سس بشامل:
کره وآرد رو روی حرارت ملایم کمی تفت میدیم وبه تدریج شیر رو اضافه میکنیم تا آرد باز شه....بعد هم میز نیم ووقتی غلظت فرنی رو گرفت آمادست🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
طرز تهیه گراتن:
سینه مرغ رو هم میتونیم آبپز کنیم بعد خلالی کنیم هم میتونیم اول خلالی کنیم بعد تو روغن تفت بدیم....سپس فلفل دلمه ای رو تفت میدیم....قارچ های ورقه ورقه خورد شده رو هم تو با دمای بالا تفت میدیم تا آب نندازن....بادمجونا رو هم بعد از استراحت دادن تو آب نمک وخشک کردن سرخ میکنیم... پیازنگینی خورد شدمون رو خوب سرخ میکنیم .....حالا طبق تصویر اول ظرف پیرکس رو کاملا چرب میکنیم وبعد از سس بشامل مقداری کف ظرف ریخته بعد نان تست رو میچینیم(کناره های نان تست رو جدا میکنیم ,منظور قسمتهای قهوه ایش هست )وبعد به ترتیب مواد رو......... البته میتونیم نان تست رو حذف کنیم ...من هر دو روش رو امتحان کردم یعنی هم با نان تست هم بدون نان تست...خودم که بدون نان تست رو بیشتر پسندیدم 😉ولی هر دو روش نتیجه خوبی میده وبستگی به سلیقتون داره.(مرغ خلالی....قارچ....فلفل دلمه وادویه جات رو با هم خوب میخلوط میکنیم وتو لایه هامون استفاده میکنیم)بعد از اینکه مرحله مرحله تمام موادمون رو استفاده کردیم.(طبق تصاویر)قبل از لایه آخر پنیر پیتزا باز هم اگه دوست داشتیم سس بشامل ریخته بعد پنیر پیتزا رو میریزیم..درون فر از قبل گرم شده با درجه حرارت170به مدت 30الی 35دقیقه قرار می دهین...5دقیقه پایانی گریل رو هم روشن میکنیم تا پنیر آب بشه وطلایی بشه....
آ