املت هندی، یک شام سریع و خوش طعم برای خانم های شاغل
املت یکی از غذاهای سریع است که انواع و اقسام مختلفی دارد. خانم های شاغل برای درست کردن شام ممکن است با کمبود وقت مواجه شوند. املت هندی یک غذای عالی برای خانم های شاغل کم وقت است.
مواد لازم
تخم مرغ3 عدد کره آب شده یا روغن4 قاشق غذاخوری پیاز ریز خرد شده 3 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده سه چهارم قاشق مرباخوری فلفل سبز تند خرد شده3 عددگوجه فرنگی ریز خرد شده2 قاشق غذاخوری جعفری ریز خرد شده3 قاشق مرباخوری زردچوبه کمی شیر1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.