نافله خوزستانی
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۴ عدد
سركه ۱ فنجان
شكر ۲ فنجان
آب ۵ پیمانه
كره به مقدار لازم
نعنا خشک به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا 2عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخكرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید.توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.
۲- مواد را ورز دهید بعد به شكل دایرههای كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. میتوانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخكرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.
۳- سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافلههای سرخشده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.
سایر نکات
1)بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید.
2)این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید