خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دستور تهیه کباب چوبی رو براساس رسپی مامان خانم براتون میذارم

    20160127_194455

    مواد اولیه:

    گوشت راسته ترجیحا گوسفندی

    گوشت سینه مرغ

    پیاز ریز

    فلفل دلمه ای

    گوجه فرنگی ترجیحا ریز یا گیلاسی

    پیاز درشت پوره شده

    گرد لیمو

    آب لیمو

    نمک

    فلفل

    زعفران

    سیخ کباب تابه ای( چوبی یا فلزی)

    طرز تهیه:

    20160127_174047

    گوشت ها را بعد از بریدن به اندازه های مناسب برای سیخ ها، در مخلوط پیاز پوره شده و آبلیمو و روغن به مدت حداقل یک ساعت بخوابانید. در این زمان پیازهای ریز را به دو قسمت تقسیم کنید و فلفل های دلمه ای را تکه تکه کنید. و همه این مواد را به مدت ۳۰-۱۵ دقیقه در آب جوش بگذارید تا کمی نرم شود تا زمانیکه می خواهید آنها را در سیخ فرو کنید پاره نشوند.

    گوشت ها را بعد از زمان گفته شده به همراه سایر مواد به ترتیب دلخواهتان در سیخ فرو کنید و در ماهیتابه بزرگی که از قبل کمی روغن در آن ریخته اید مانند آنچه در شکل می بینید بچینید. در ماهیتابه را ببندید و روی حرارت گاز کباب ها را کمی سرخ کنید.

    توجه کنید که مایه ای که گوشت ها را در آن خوابانده بودید را دور نریزید. از آن برای تهیه سس کباب ها استفاده می کنید. بعد از اینکه کباب ها کمی سرخ شدند، به مایه مورد نظر ، کمی زعفران، گرد لیمو، نمک و فلفل اضافه کنید و با کمی آب بروی کباب ها بریزید و زمان دهید تا کباب ها خوب پخته شوند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان