🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مواد لازم: براي ٣ نفر
3 قسمت سینه مرغ
2 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 عدد تخم مرغ نمک وفلفل سیاه و آرد سفید و پودر سوخاری به میزان لازم روغن برای سرخ کردن عمیق
سس دلخواه
طرز تهیه:
آبلیمو ونمک را با فلفلها توی ظرفی بریزیدوسینه مرغ را بطور اریب برش زده و برشهای مرغ را توی ظرف قرار داده و هم بزنید. به مدت ۱۵ دقیقه کنار گذاشته تا مرغ مزه دار شود. سپس توی تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار داده تا روغن داغ شود. تکه های مزه دار شده مرغ را در آرد و بعد در تخم مرغ و در آخرتوی پودر سوخاری زده و در روغن بگذارید تا سرخ و طلایی شود. سپس روی توری گذاشته وروغن اضافی آن را بگیرید. با سبزیجات و سس دلخواه تزیین و سرو کنید.