پاستای مرغ و باقلا
مواد لازم براي 2 نفر
200 گرم باقلای پوست گرفته و پخته شده
1 عدد پیاز کوچک خرد شده
1 حبه سیر خرد شده
2 عدد سینه مرغ پخته و خرد شده
100 گرم قارچ کوچک
200 گرم پاستای نواری
2 ق س آب لیمو
75 میلی لیتر آب مرغ
2 ق س خامه نرم شده
3 ق س پنیر پارمسان
3ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم کالباس مرغ خرد شده
1 پیاز و سیر را داخل روغن داغ تفت دهید تا نرم شوند. تکه های مرغ را همراه با مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید تا مرغ ها برشته شوند. قارچ ها را بشویید و درسبدی بریزید تا آب آنها گرفته شود. اگر قارچ ها بزرگ بودند، آنها را به صورت دلخواه خرد کنید. اکنون قارچ ها را داخل تابه بریزید و به همراه مواد آنها را تفت دهید. حالا آب مرغ را به همراه خامه و آب لیمو به مواد اضافه کنید و کمی صبر کنید تا مواد خوب جا بیفتد.
2 در این میان یک قابلمه مناسب را با مقدار کافی آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس پاستا را به همراه مقداری نمک داخل آن بریزید. بعد از اینکه پاستا آماده شد، آن را در سبدی ریخته و کنار بگذارید.
3 اکنون در یک ظرف مناسب پاستا را به همراه مواد داخل تابه و باقلا های پخته بریزید و خوب مخلوط کنید. 4/3 پنیر پارمسان و همه جعفری های خرد شده را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
3 پاستا را در ظرف مورد نظرتان بریزید. ظرف را با کالباس خرد شده و باقیمانده پنیر پارمسان تزیین کنید.