سوفله_اسفناج و پنیر
مواد لازم:
پنیر پارمزان : 60 گرم
کره : 30 گرم
شیر : ¾ پیمانه
اسفناج : یک دسته
تخم مرغ : 3 عدد
خرده نان : 2 قاشق سوپخوری
آرد : ½1 سوپخوری
کره آب شده : به مقدار لازم
فلفل قرمز : به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک سوفله پفکی با طعم اسفناج و پنیر جذابیت ویژهای به غذاهای روز میز میدهد. برای بدست آمدن یک سوفله پفکی و سبک مطمئن شوید سفیدهها همدمای اتاق هستند. 20 دقیقه قبل ازآنکه زردهها و سفیدهها را مخلوط کنید؛ آنها را از یخچال خارج کنید.
ته اسفناجها را ببریدة بشوئید و آنها را ریز خرد کنید.
پنیر پارمزان را رنده کنید.
زرده و سفیده تخم مرغها را جدا کنید.
کره را در یک شیرجوش متوسط روی حرارت متوسط آب کنید.
آرد را اضافه کنید و از قاشقی چوبی برای هم زدن استفاده کنید تا وقتی مخلوط یک دست شود. حرارت را کم کنید و در حال هم زدن آن را به مدت 1 دقیقه بپزید تا وقتی مخلوط حباب بزند. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
تدریجاً شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی مخلوط یکدست شود. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مخلوط را به جوش بیاورید و در حال هم زدن مداوم به مدت 3 تا 5 دقیقه آن را بپزید یا تا وقتی مخلوط غلیظ شود .
اسفناج را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی اسفناج نرم شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و پارمزان را به آن اضافه کنید.
زرده تخم مرغها را هم بزنید و به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس آن را با نمک و فلفل قرمز مزه دهید.
فر را از قبل تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف و دیوارههای شش قالب نسوز (با ظرفیت 185 میلی لیتر، ¾ فنجان) را با کره آب شده چرب کنید.
خرده نانها را میان قالبها تقسیم کنید و در آنها بچرخانید تا کف و دیواره قالبها را بپوشاند. حالا آنها را تکان دهید تا اضافه نانها بیرون بریزد.
از یک همزن برقی برای هم زدن سفیده تخم مرغها در یک کاسه خشک و تمیز استفاده کنید تا وقتی شکل بگیرند.
از یک قاشق فلزی بزرگ برای مخلوط کردن نصف سفیده تخم مرغ در مخلوط اسفناج استفاده کنید. به آرامی بقیه سفیده تخم مرغ را نیز اضافه کنید. مخلوط را با قاشق بهطور یکنواخت در میان قالبهای آماده شده قرار دهید.
قالبها را در یک سینی پخت بزرگ قرار دهید.
آنها را برای 15 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی سوفلهها پف کنند و طلایی شوند. بلافاصله سرو کنید.
نوش جون