خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ رژیمی

    سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد کامل

    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

    پودر سوخاری 4 قاشق غذاخوری

    پودر نان (من معمولا نان سوخاری رو پودر میکنم که عالی هم میشه) 2 قاشق غذاخوری

    پودر پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم + کمی زردچوبه

    طرز تهیه ناگت مرغ رژیمی

    برای تهیه ناگت ابتدا سینه مرغ رو به تکه های کوچیک مثل عکس تقسیم کنید. روغن زیتون رو روشون بمالید و پودرها رو بهش اضافه کنید. بعد از اینکه پودر ها به طور یکنواخت به تکه های مرغ چسبیدن، کف سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید و مرغ ها رو روش بذارید و در فر با دمای 210 درجه بذارید حدود 20 دقیقه کاملا پخته بشه. وقتی یک طرفش کاملا طلایی شد میتونید بر گردونید تا ظرف بعدی هم طلایی بشه. پودر پنیر پارمسان باعث چسبندگی پودرهای دیگه موقع طبخ میشه، پس حذفش نکنید.

    این غذا کمترین کالری رو نسبت به ناگت های همسان خودش داره و به خوشمزگی همون هاست. میتونید با یک سس خوشمزه و مقداری سالاد سبزیجات سرو کنید و به عنوان یک وعده سالم و رژیمی نوش جان کنید. همچنین بسیار مناسب برای یک پیش غذای خوشمزه و سالم و سبک هست. نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان