پیراشکی_گوشت_و_قارچ
مواد لازم خمیر:
آرد : 3 لیوان
مایه خمیر فوری : 2 قاشق مربا خوری
روغن مایع : یک دوم لیوان
نمک : 1 قاشق مربا خوری
شکر : 1 قاشق غذا خوری
شیر : مقداری که خمیریک دست شده و به دست نچسبد
مواد لازم (داخل پیراشکی):
گوشت چرخ كرده
پیاز
فلفل دلمه ای
کنسرو نخود فرنگی
کنسرو ذرت
قارچ خرد شده
جعفری خرد شده
رب
ادویه و نمک
طرز تهیه مواد داخل پیراشکی:
همه مواد داخل پیراشکی را مانند آماده کردن مایه ماکارونی در روغن خیلی کم تفت میدهیم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد.
طرز تهیه خمیر پیراشکی:
۱- همه مواد به جز شیر را با هم مخلوط می کنیم.
۲- شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر یکدست شده و به دست نچسبد.
۳-خمیر را کمی ورز داده و 2 ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجم ان دو برابرشود.
۶- پیراشکی ها را در روغن داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافی آن برود.
بعد در ظرف سرو چیده و با انواع سس آن را تزیین می کنیم.