خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    میتلف_با_طعم_كرفس 

    موادلازم : گوشت چرخ کرده : 500 گرم

    کرفس : 3 ساقه

    آرد سوخاری : 1/2 پیمانه

    شیر : 1 پیمانه

    پیاز بزرگ :2 عدد

    سبزی معطر ریز خرد شده : 1 پیمانه ( نعناع، مرزه و ترخون )

    نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم 

    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

    روغن مایع : به مقدار لازم

     

    طرز تهيه : پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.

    سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود .

    کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم .

    آنها را هم خارج کرده روغنشان  را میگیریم  و روی پیاز ها میریزیم .

    در کاسه ای کوچک  شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .

    گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز میدهیم .

    خمیرمان را  هم  به مایه گوشت افزوده  خوب ورز داده مخلوط میکنیم.

    سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده ، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .

    مایه  را در قالب فر چرب (10*30سسانتیمتر) ریخته ، یکنواخت پهن می کنیم .

    رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل  (کاغذ آلومینیومی ) می پوشانیم .

    در فرگرم   180 درجه به مدت یکساعت میپزیم .

    میتلف را از قالب درآورده ، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین وسرو می کنیم.نوش جون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان