پیراشکی گوجه فرنگی
مواد لازم
كره ۱۳۵ گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد سه پیمانه
گوجهفرنگی پورهشده نصف پیمانه
بیكینگپودر دو قاشق چایخوری
مواد لازم داخل پیراشكی
گوجه فرنگی خرد شده دو عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
كلم سفید ۱۰۰ گرم
جعفری پنج قاشق غذاخوری
پیاز یك عدد
سس گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
نمك، فلفل، آویشن به مقدار لازم
********
طرز تهیه
كره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه كنید و در انتها آرد و بیكینگپودر را افزوده كمیورز داده تا خمیر یكدستی به دست آید. خمیر را داخل كیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پیاز را خرد كرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه دهید.گوجهفرنگی، كلم سفید و جعفری، سس گوجهفرنگی را به آنها افزوده ادویهها را هم اضافه كنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر كرده و خمیر را به شكل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشكیها را در روغن سرخ كنید.