خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش به

     

    مواد اولیه :

     

    رب گوجه 2 ق غ

    پیاز نگینی سرخ شده 1 عدد

    گوشت 250 گرم

    الو خورشتی 8 یا 10 عدد

    به 3 عدد

    روش تهیه:

    1- اول یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده تفت میدهیم سپس گوشت خورشتی را به پیاز سرخ کرده اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و زردچوبه و دو قاشق رب را هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم.

    2- مواد که حدود 1 دقیقه به مقدار لازم که گوشت پخته بشه، آب اضافه میکنیم و میگذاریم تا خوب گوشت بپزد. به ها رو هم از وسط نصف کرده و به دلخواه برش مدیم. معمولا نباید نازک باشه چون له میشه. بعد اینکه به را شسته و خرد کردیم در روغن تفت میدیم و کمی که هردو طرف به ها طلایی شد (زیاد سرخ نمیکنیم چون زود میسوزه مراقب باشید) به گوشت پخته شده اضافه میکنیم و 5 دقیقه بعدش آلوی شسته شده و خیس کرده را هم به خورشت به اضافه میکنیم.

    3- فقط نباید زیاد آلو ها له بشن چرا که شکل و قیافه خورشت بد میشه. بعد از پخت آلو در خورشت و جا افتادن کامل اون، خورشت به خوشمزه و مقوی و لذیذ شما آماده است.

    نکته :

    1- این خورشت نباید زیاد له بشه باید به روغن افتاده و در حد کافی مقدار آب داشته باشه خشک هم نباشه مثل خورشت مسما بادمجان. این خورشت مزه ملس و حدودا ترش داره. اگر آلویی که استفاده کردید شیرین بود، به دلخواه یک عدد آب لیموی تازه در انتهای پخت خورشت اضافه کنید و بعد از جا افتادن نوش جان کنید.

    2- نکته دیگه اینکه در این خورشت بعضی ها از لپه هم استفاده می کنن. به این صورت هم میتونید درست کنید. مقدار لپه در این اندازه خورشت یک استکان سر خالی لپه پاک شده و شسته شده را به هنگام سرخ کردن گوشت و پیاز سرخ شده اضافه میکنید. بعد از اینکه بوی خامی لپه گرفته شد رب و زردچوبه افزوده و آب داخل خورشت بریزید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شود و ادامه کار.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان